BAŞKAN CANPOLAT: BERAT KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, idrak ettiğimiz Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm İslam aleminin Berat Kandilini tebrik etti.

“Bugün tüm Müslümanlar için önem arz eden Berat Kandilinde asrın felaketi diye adlandırılan ve şehrimizin de içinde yer aldığı depremle birlikte Rabbimize yönelip, Rabbimizden tövbe dileyip, Rabbimizin merhametine sığınacağımız bir gecedir” sözleriyle mesajına başlayan Başkan Mehmet Canpolat, yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

“Berat Kandili, insanların kendisini muhasebeye çekip iç sorgulamalarını yaparak arınmalarına vesile olan bir gecedir. Son bir ay içerisinde yaşadığımız depremler ve sonrasındaki sıkıntılı sürecin yaralarını sarmaya çalıştığımız bu günlerde iç dünyamıza yönelip kurtuluşa ermek için Allah'ın bizi kavuşturduğu bu kutsal gecemiz mübarek olsun. Berat Kandili kötülüklerden arınıp kalbimizi temizleme fırsatının verildiği bir gecedir. Bu duygu ve düşüncelerle yüce Rabbimizin rahmetinden, bereketinden ve mağfiretinden istifade etmek temennisiyle tüm İslam âleminin ve bu zorlu süreçte tüm vatandaşlarımızın Berat Kandilini tebrik ediyorum.”

Eklenme Tarihi: 06.03.2023 07:36

×