HALİLİYE’DEN ÇÖLYAK VE PKU’LULARA GLUTENSİZ EKMEK DESTEĞİ

Haliliye Belediyesi, kent genelinde yaşayan yaklaşık 2 bin çölyak ve PKU’lu vatandaşa kendi fırınında ürettiği glutensiz ekmeklerle desteğini sürdürüyor.

Vatandaşların ihtiyaç duyduğu her alanda hizmetlerini sürdüren Haliliye Belediyesi, bu anlayış doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çölyak ve PKU hastalarının da yanında olmaya devam ediyor. Sırrın Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında bulunan Haliliye Belediyesi Glutensiz Ekmek Fırınına kayıt yaptıran çölyak ve PKU’lular, kendilerine verilen kartla aylık 30 adet ekmeğini ücretsiz olarak teslim alıyor. Bölgenin tek olma özelliğini taşıyan glutensiz fırın ile hizmet veren Haliliye Belediyesi vatandaşlardan tam not alıyor.

Öte yandan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Haliliye’de ikamet eden çölyak ve PKU hastalarına periyodik olarak içerisinde glutensiz ürünlerin yer aldığı gıda paketi dağıtılıyor.

Eklenme Tarihi: 11.04.2023 10:59