HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN 5500 ÖĞRENCİYE DENEME SINAVI

Haliliye Belediyesi, üniversite hazırlık sınavlarına hazırlanan 5 bin 500 12’nci sınıf öğrencisine deneme sınavı yaptı.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ilçe genelindeki merkez ve kırsal mahallelerde bulunan 42 lisedeki 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz deneme sınavı uygulaması başlattı. Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) hazırlanan öğrencilere yönelik yapılan sınavlar, Haliliye İlçesi’ndeki liselerde eğitim gören 5 bin 500 öğrenciye yönelik yapılıyor. 18 ve 23 Şubat 2016 tarihlerinde iki sınav yapılırken, öğrenciler 2 ve 10 Mart 2016 tarihlerinde de yeniden sınava tabi tutulacak. Öğrencilerin deneme sınavı sonuçları ise hazırlandıktan sonra okullarına teslim ediliyor.

Üniversiteye hazırlanan öğrencilere katkı sağlamak amacıyla yapılan deneme sınavlarının cevap anahtarları ise Haliliye Belediyesi’nin ‘www.haliliye.bel.tr’ adresinden yayınlanıyor.

Eklenme Tarihi: 24.02.2016 04:45