BAŞKAN CANPOLAT’TAN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Gurur kaynağımız olan gazilerimizin, 19 Eylül Gaziler Gününü tebrik ederken, ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Aziz milletimizin şan ve şerefle dolu tarihi, kahramanca verilen mücadelelerle doludur” sözleriyle mesajına başlayan Başkan Mehmet Canpolat, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Dünden bugüne, cennet vatanımızın düşmana bırakılmamasında gazilerimizin ve şehitlerimizin destansı mücadelesi tüm dünyaya örnek olmuştur. Bugün huzurlu ve müreffeh bir hayat yaşayabildiğimiz vatan toprakları, şehit ve gazilerimizin, canları pahasına verdikleri mücadele ile gerçekleşmiştir. Bağımsızlığı ve vatanını her şeyden üstün tutan ecdadımız, her asır ve her dönem, kahramanca verilmiş mücadelelerle bu vatanı bizlere emanet etmişken bize düşen görev de birlik beraberlik içinde kalarak bu emanete sahip çıkmaktır. Bugün millet olarak hür ve bağımsız bir hayat yaşayabiliyorsak, kahraman gazilerimizin ve şehitlerimizin emeği asla inkar edilemeyecek bir gerçektir. Bu duygu ve düşüncelerle gurur kaynağımız olan gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü tebrik ederken, ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor,  hayatta olan gazi ve malullerimizi de saygıyla selamlıyor onlara sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum ve son kez diyorum ki; Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Allah vatan aşkıyla çarpan her kalbin cesaretini daha da arttırsın.”

Eklenme Tarihi: 18.09.2023 16:48

×