MUHTARLAR HİZMETLERİNDEN DOLAYI BAŞKAN DEMİRKOL’A TEŞEKKÜR ETTİ

Haliliye İlçesi’ne bağlı Çamlıdere ve Dağyanı kırsal mahallelerinin muhtarları, Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret ederek, yapılan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Çamlıdere kırsal Mahalle Muhtarı Yasin Çiçek, Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti. Mahallede yapılan hizmetlerden dolayı mahalle sakinlerinin memnun olduklarını aktaran Muhtar Çiçek, okul kütüphanelerine yapılan yardımlar ve yollarının yapılmasından dolayı da Başkan Demirkol’a teşekkür etti.

“BAŞKANIMIZIN HİZMETLERİ SIRALANMAKLA BİTMEZ”

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Muhtar Çiçek, “Başkanımıza teşekkür etmek için kendisini ziyaret ettik. Çamlıdere Mahalle’mizdeki yolların tamamını bitirdi. Okulumuzun kütüphanesine kitap yardımında bulundu. İçme suyumuz için bize destek oldu ve altı aydır başkanımızın katkısıyla temiz su içiyoruz. Belediye otobüslerinin sayısının arttırılmasında yine başkanımız bize yardımcı oldu. Başkanımıza yaptığı tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımızın yaptığı hizmetleri sıralamak istesek sonu gelmez” dedi.

Başkan Demirkol’da Çamlıdere’yi Haliliye’nin aynası haline getirmeyi amaçladıklarını anlatarak, ziyaretlerinden dolayı Muhtar Çiçek’e teşekkür etti. Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Çamlıdere Muhtarımız Sayın Yasin Çiçek, mahalleye yaptığımız hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ve ileride yapılması gereken hizmetler için bizi ziyaret etti. Çamlıdere’ye Kutlu Doğum Haftası nedeniyle taşımalı eğitim yapan 800 öğrencimize 800 kitap hediye ettik ve orada bir yarışma düzenledik. Haliliye Belediyesi olarak o yarışmada başarılı olan öğrencilerimize ödüller verdik. Bu sene içerisinde de bu tip faaliyetlerimiz tekrarlanacaktır. Çamlıdere Lisesi’nin bahçe düzenlemesini ve çeşitli ihtiyaçlarını yaptık. Taziye evinin parke çalışmalarını tamamladık. Camiyle ilgili çalışmalarımız geçmişten beri devam ediyor. Çamlıdere’nin yollarını yaptık. İnşallah, Çamlıdere’yi Haliliye’nin aynası haline getireceğiz.”

“BAŞKANIMIZDAN ÇOK MEMNUNUZ”

Dağyanı kırsal Mahalle Muhtarı Nusret Kubat’ta Başkan Demirkol’u makamında ziyaret etti. Taziye evlerinin yapılacağından dolayı memnuniyetlerini dile getiren Muhtar Kubat, “Bizim taziye evinin yeri belirlendi. Başkanımız taziye evimizi yapacak. Bizim camilere halı döşedi ve klimalar döşedi. Başkanımızın çalışmalarından çok memnunuz. Başkanımızdan Allah razı olsun ve kendisine mahalle halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Demirkol’da, Muhtar Kubat’ın ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade ederek, “Dağyanı Muhtarımız Sayın Nusret Kubat Bey, bizi ziyaret etti. Dağyanı kırsal Mahalle’mizde yaptığımız çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ilettiler. Daha sonra yapacağımız çalışmaları da birlikte planladık. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Eklenme Tarihi: 22.03.2016 02:50