BAŞKAN CANPOLAT AK TEŞKİLATLA BAYRAMLAŞTI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda teşkilat üyeleriyle bayramlaştı.

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ve teşkilat üyelerinin katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma programında Başkan Mehmet Canpolat teşkilat üyeleri ile görüşerek bayramlarını tebrik etti

Bayramlaşma programı sonrası AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, AK Parti İl Başkanı Sn. Ali İhsan Delioğlu, Haliliye İlçe Başkanı Sn. Mustafa Bağmancı, milletvekilleri, belediye başkanları, teşkilat üyeleri Haliliye Belediyesi’ne geçerek Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

“YENİ DÖNEMDE YILDIZ GİBİ PARLAYACAKTIR”

Bayramlaşma programında konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Milletvekilleri ile teşkilatlar ve Şanlıurfalılar olarak kendisine dua edeceğiz, yardımcı olacağız. Her birerimiz daha önce de ifade ettiğimiz gibi Mehmet Canpolat’ın birer belediye başkan yardımcısı gibi onu her işinde yanında ve yardımında olacağız. Kendisine dediğimiz gibi Şanlıurfa için ikinci dönemde de koşma fırsatı verildi. Bu fırsatı da çok iyi değerlendireceğine yürekten inanıyorum. Haliliye ortaya koyacağı yeni eserlerle projelerle, geliştirdiği halkla ilişkilerle, vatandaşlarımızın beklentilerine vereceği cevaplarla inşallah yeni dönemde yıldız gibi parlayacaktır. Biz onun bu başarıları içinde hep beraber destek olacağız. Buradan Haliliyeli hemşerilerime de huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ben tekrardan başkanımı kutluyorum, ekibini, belediye meclis üyeliğine seçilen arkadaşlarımızı kutluyorum. Allah mahcup etmesin, rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

“GÜZEL GÜNLER BİZLERİ BEKLİYOR”

Başkan Mehmet Canpolat’ın ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı açıklamada, “Allah’a şükürler olsun yine Şanlıurfa’da, Haliliye olarak Şanlıurfa’nın kalbi konumunda burada AK Parti olarak vatandaşlarımız bizlere bu görevi tekrardan tevdi ettiler. Biz gücümüzü önce haktan cenabı haktan tabii ki en başta Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan ve hem Ankara’daki hem de Şanlıurfa’daki kadrodan alıyoruz. Önümüzdeki süreçte de birlik ve beraberlik içerisinde AK Parti ailesi olarak Şanlıurfa ve Haliliyeli hemşerilerimize nice güzel hizmetler yapacağız. Geçmiş hizmetlerimiz inşallah gelecekte yapacağımız hizmetlerin teminatıdır sloganıyla birlikte yolumuza devam ediyoruz. AK Parti ailesi olarak biz vatandaşlarımıza her bireyimize, her seçmenimize teker teker teşekkür ediyoruz. Bize düşen ve yakışan daha çok çalışmak, daha çok hizmet etmek ve onların gönüllerinde olmak. İnşallah bu şekilde geleceğe hem AK Partimizi hem de Haliliye ilçemizi, belediyemizi hazırlamaktır. Ben burada vermiş olduğu güç ve destekten dolayı Şanlıurfa’ya özellikle hizmet eden sayın bakanımıza ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Güzel günler bizleri bekliyor. Gelecek bizleri bekliyor, nice güzel yarınlara diyorum. Aynı zaman da 11 Nisan bugün Şanlıurfa’nın Kurtuluşu Yaşasın Urfalılar Teslim Olmadı diyorum, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Canpolat, ziyaret dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Eklenme Tarihi: 11.04.2024 15:04

×