BAŞKAN DEMİRKOL, ‘BAŞARI HİKAYESİNİ’ AKÇAKALELİ ÖĞRENCİLERE ANLATTI

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Akçakale Şehit Astsubay Halil Kanat Anadolu Lisesi’nde okuyan öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere başarı hikayesini anlatan Başkan Demirkol, yapılacak testle başarılı olan öğrencileri de Çanakkale’ye götüreceklerini söyledi.

Başkan Fevzi Demirkol, Akçakale Şehit Astsubay Halil Kanat Anadolu Lisesi’nin Kariyer Günleri’ne katıldı. Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan’ın da yer aldığı toplantıda, Başkan Demirkol öğrencilere başarı hikayesini anlattı. Öğrencilere aldığı eğitimler ve çalışma hayatıyla ilgili bilgiler aktaran Başkan Demirkol, başarı sırrının çok ders çalışmak ve büyüklerinin nasihatlerini dinlemek olduğunu ifade etti.

ÖĞRENCİLERE ÇANAKKALE MÜJDESİ

Başkan Demirkol, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladıktan sonra onlara yanlarında getirdikleri ve basımı Haliliye Belediyesi tarafından yaptırılan İbrahim Artuç’un yazdığı “1915 Çanakkale Savaşı” isimli kitaptan hediye etti. Öğrencilerden dağıtılan kitabı okumaları ve okumayan arkadaşlarıyla da paylaşmalarını isteyen Başkan Demirkol, öğrencilere bir de müjde verdi. Dağıtılan kitaptan hazırlanacak sorularla bir yarışma yapılacağını ifade eden Başkan Demirkol, bu yarışmada başarılı olan 10 öğrenciyi de Çanakkale’ye götüreceklerini söyledi.

Toplantıya katılan okulun Tarih Öğretmeni İzzettin Aslan ile Edebiyat Öğretmeni Mustafa Yılmaztekin, öğrencilerin teklifini kırmayarak ilçelerine geldiği için Başkan Demirkol’a teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 24.03.2016 04:43