HALİLİYE BELEDİYESİ İLE PARKLAR VE OYUN GRUPLARI YENİLENİYOR

Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, çocukların güven içerisinde zaman geçirmesi için mevcut parklardaki oyun gruplarını bakım ve onarım çalışmalarıyla yenilerken, bordür boyama çalışmasıyla parklara estetik görüntü kazandırılıyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, “Yeşilin ve Doğanın Kalbi Haliliye” sloganıyla parklarda yürüttüğü ağaç dikimi, çiçek ekimi, peyzaj, bakım ve onarım çalışmalarıyla yeşil alanları güzelleştirmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile ilçeye kazandırılan mevcut parkları yaza hazırlayan ve aileler için yaşam alanlarına dönüştüren ekiplerin hummalı çalışması sürüyor. Çocuklar için parklardaki oyun gruplarını daha güvenli hale getiren ekipler, uzun süreli kullanım ile deforme olan oyun gruplarını yeniliyor. Miniklere gönül rahatlığıyla zaman geçirecekleri alan sunan Haliliye Belediyesi, yenileme çalışmalarıyla oyun gruplarını ilk günkü görünümüne kazandırıyor.

Yemyeşil bir Haliliye için yürütülen ağaç ve çiçek dikim çalışmalarının yanı sıra bordür boyama ile parklara ise estetik görüntü veriliyor. Parklardaki bordür taşlarını turkuaz ve beyaz renklere boyayan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, daha modern parkları vatandaşların hizmetine sunuyor.

Eklenme Tarihi: 10.06.2024 09:57

×