HALİLİYE BELEDİYESİ İLE BAYRAM ÖNCESİ HANELER TEMİZLENİYOR

Haliliye Belediyesi tarafından 576 hanede yürütülen Evde Bakım Hizmeti ile Kurban Bayramı öncesi yaşlı ve kimsesiz vatandaşların haneleri, temizlik ve yıkama çalışmalarıyla pırıl pırıl oluyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde sürdürdüğü yardım faaliyetleriyle gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın direktifleriyle ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Evde Bakım Hizmeti ile bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşları yalnız bırakmıyor. Yapılan başvuru neticesinde komisyonca belirlenen 576 vatandaşa verilen Evde Bakım Hizmeti ile haneler dip bucak temizleniyor. Periyodik olarak sürdürülen hizmet ile yaşlı vatandaşların hayır duasını alan ekipler, bayram temizliğiyle evleri pırıl pırıl yapıyor. Kurban Bayramı öncesi Evde Bakım Hizmetinin verildiği 576 haneyi ziyaret eden Haliliye Belediyesine bağlı ekipler, temizlik ve yıkama çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise gönüllere dokunan Evde Bakım Hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların “444 22 63” numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezini arayarak, kayıt oluşturabileceğini belirtti.

 

Eklenme Tarihi: 13.06.2024 08:51

×