HALİLİYE BELEDİYESİNDEN 6 PARKTA HUMMALI PEYZAJ ÇALIŞMASI

Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, mevcut parklarda yürüttüğü çim budama ve temizlik çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor. Peyzaj çalışmalarıyla da parkları güzelleştiren ekipler, vatandaşlara yaşam alanları sunuyor.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Daha Yeşil bir Haliliye” sloganıyla çalışmalarını devam ettiren Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, parkları vatandaşlar için yaşam alanlarına dönüştürüyor.

Yaz ayının gelmesi ile park ve yeşil alanlardaki çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren ekipler, peyzaj çalışmalarıyla parkları güzelleştiriyor. Mevcut parklarda çim budama ve peyzaj çalışmalarıyla yeşili koruyan ekipler, Buluntu Hoca Parkı, Selçuk Polat Parkı ile Feyat Akbaş Parkına estetik görüntü kazandırıyor. Cebeci Parkı, Yunus Emre Parkı ve Kazancı Bedih Parkında ise yıkama ve temizlik çalışmalarını devam ettiren ekipler, çocuklara ve ailelere zaman geçirebilecekleri daha temiz ve güvenli alanlar sunuyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise mevcut parklardaki çim budama, peyzaj, temizlik ve ağaçlandırma çalışmalarının devam ettiği, vatandaşların taleplerini 444 22 63 numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla bildirebilecekleri kaydedildi.

 

Eklenme Tarihi: 20.06.2024 13:41

×