HALİLİYE BELEDİYESİ İLE 3 MAHALLEDE ÜSTYAPI HİZMETİ SÜRÜYOR

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, üstyapı çalışmaları kapsamında deforme olmuş yolları kilitli beton parke döşemesiyle onarıyor. İmam Bakır, Devteyşti ve Ahmet Yesevi Mahallelerinde tamamlanan yollar hizmete sunuluyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen üstyapı çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelinde asfalt, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla sokakları güzelleştiriyor. İlçe genelinde yürüttüğü onarım çalışmalarıyla üstyapıyı iyileştiren ekipler, hizmetlerini İmam Bakır Mahallesi, Devteyşti Mahallesi ve Ahmet Yesevi Mahallesinde sürdürüyor. Uzun süreli kullanım ile deforme olmuş yolları 3 mahallede yenileyen Haliliye Belediyesi, ekiplerin özverili çalışmasıyla kısa süre içerisinde tamamladığı yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor.

Mahalle sakinlerinden tam not alan ve ulaşımı konforlu hale getiren yol çalışmaları için Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini ileten Ahmet Yesevi Mahalle Muhtarı Şükrü Akcan ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Haliliye Belediyesi’nin çalışmalarını bizzat yerinde inceliyorum. Parke taşı olsun, temizlik işleri olsun, Haliliye Belediyesine çok teşekkür ediyorum. Çalışan ekibi çok sağlam, çok dürüst şekilde çalışıyor. Sayın Mehmet Canpolat’a da teşekkür ediyorum.”

Öte yandan, vatandaşlardan takdir gören üstyapı hizmetleri ise periyodik olarak merkez ve kırsal mahallelerde sürüyor.

Eklenme Tarihi: 25.06.2024 12:38

×