HALİLİYE KIRSALINDAKİ ÜSTYAPI HİZMETLERİ TAKDİR GÖRÜYOR

Haliliye Belediyesi’nin kırsal mahallelerde uyguladığı üstyapıyı iyileştirmeye yönelik hizmetler takdir görüyor. Köse Mahallesinde yollarının stabilize yol çalışmasıyla tamamlanmasının ardından vatandaşlar, konforlu yollar için Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Fen İşleri Müdürlüğü, “Değişimin ve Yeniliğin Kalbi Haliliye” sloganıyla merkez ve kırsal mahallelerdeki üstyapı çalışmalarını devam ettiriyor. 

İlçede daha konforlu yolların hizmete sunulması amacıyla yapılan yatırımların ardından 32 merkez mahallede sıcak asfalt, kilitli beton parke döşeme çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, deforme olan yollarda bakım ve onarım yapıyor. Yol açma çalışmalarıyla da ulaşım ağını genişleten ekipler, 138 kırsal mahalledeki yolları ise stabilize ve sathi kaplama asfalt çalışmalarıyla konforlu hale getiriyor. Ekiplerin özverili çalışmasıyla kırsalda devam eden stabilize yol çalışmasının kapsamı her geçen gün genişletilirken, Köse Mahallesine bağlı sokaklarda çalışmalar tamamlanıyor. Yollara stabilize malzemenin dökülmesinin ardından yol silindiri ile yolları kullanıma hazır hale getiren ekipler, konforlu yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor. Ulaşımı büyük ölçüde rahatlatan yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Köse Mahalle sakinleri, kışın yolların çamurlu ve tozlu olduğunu ifade etti. Yeni yollar ile ulaşımın kolaylaştığını belirten vatandaşlar, hizmetleri için Başkan Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Öte yandan; Fen İşleri Müdürlüğü tarafından merkez ve kırsalda yürütülen yol çalışmalarının ise periyodik olarak 170 mahallede devam edeceği kaydedildi.

Eklenme Tarihi: 04.07.2024 08:43

×