HALİLİYE BELEDİYESİ 11 EKİP İLE 7 MAHALLEDE ÜSTYAPIYI YENİLİYOR

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, periyodik olarak sürdürdüğü kilitli beton parke döşeme çalışmalarını 11 ekibi ile Devteyşti, Ahmet Yesevi, Cengiz Topel, Sancaktar, İmam Bakır, Karşıyaka ve Bağlarbaşı Mahallelerinde devam ettiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen üstyapı çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelinde asfalt, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla sokakları güzelleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını periyodik olarak yürüten Haliliye Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı 11 ekibi ile 7 mahallede üstyapıyı iyileştiriyor. Devteyşti, Ahmet Yesevi, Cengiz Topel, Sancaktar, İmam Bakır, Karşıyaka ve Bağlarbaşı Mahallelerinde uzun süreli kullanım ile deforme olan sokaklar, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yeniliyor. Ekiplerin özverili çalışmasıyla kısa süre içerisinde tamamlanan yollar, ilk günkü görünümüyle mahalle sakinlerini hizmetine sunuluyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün periyodik olarak 32 merkez mahallede devam eden üstyapıyı iyileştirme çalışmaları ise vatandaşlardan tam not alıyor.

Eklenme Tarihi: 05.07.2024 16:36

×