ÇOCUKLAR, TEKVANDO VE FUTBOL KURSUNA YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

Haliliye Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında hizmete sunulan kurslar ile sporun çeşitli dallarıyla tanışma fırsatı bulan çocuklar, Tekvando ve Futbol Kursuna yoğun ilgi gösteriyor. Öğrenciler, tekvando ve futbol eğitimi ile yaz tatilini sporla dolduruyor.

Haliliye Belediyesi’nin lisanslı sporcular yetiştirdiği Yaz Spor Okulları ile hizmet veren Tekvando ve Futbol Kursu gençlerin hayalleri için mücadele ettiği adres oluyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın spora ve sporcuya önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sportif çalışmalarını devam ettiriyor. Her alanda gençlerin yanında olan Haliliye Belediyesi, bünyesindeki spor merkezlerindeki çeşitli branşlardaki kurslar ile çocukları sporla tanıştırıyor. Basketbol, voleybol, futbol, judo ve tekvando dallarındaki eğitim ile gençlere spor alışkanlığı kazandırılırken, tekvando ve futbol kursu da minikler tarafından yoğun ilgi görüyor. Şampiyon sporcuların yetiştirilmesi hedefiyle hizmet veren kurslarda antrenörler eşliğinde teknik ve uygulamalı eğitim alan çocuklar, yaz tatilini sporla geçiriyor. Tekvando ve futbol kurslarıyla yaz tatilini dolu dolu geçirdiklerini ve akranlarıyla kaliteli zaman geçirdiklerini ifade eden öğrenciler, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençlere sağladığı imkanlardan ötürü teşekkürlerini iletti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise 7- 14 yaş grubuna yönelik verilen spor kurslarından faydalanmak isteyen gençlerin “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla detaylı bilgili alabilecekleri kaydedildi.

 

Eklenme Tarihi: 06.07.2024 11:43

×