HALİLİYE BELEDİYESİ ÜSTYAPI HİZMETLERİNİ MAHALLE MAHALLE SÜRDÜRÜYOR

Haliliye Belediyesi, deforme olmuş yollarda sürdürdüğü kilitli beton parke döşeme çalışmalarını 8 mahallede devam ettiriyor. Vatandaşlara daha hızlı hizmet ve daha konforlu yollar sunmak amacıyla Saha İnceleme Ekibi de kuran Fen İşleri Müdürlüğü, sahadaki çalışmalarıyla takdir topluyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen üstyapı çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla sokakları güzelleştirmeye devam ediyor.

Üstyapı hizmetleriyle daha konforlu ve ulaşımı kolaylaştıran yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunan ekipler, merkez mahallelerde uzun süreli kullanım ile deforme olan yolları onarmaya devam ediyor. Bu kapsamda; çalışmalarını periyodik olarak yürüten Haliliye Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri ile 8 mahallede üstyapıyı iyileştiriyor. Ahmet Yesevi, Devteyşti, Sancaktar, Sırrın, Selahattin Eyyubi, İmam Bakır, Ulubatlı ve Yavuz Selim Mahallelerinde kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla ilk günkü görünümünü kazanan yolları hizmete sunan Fen İşleri, mahalle sakinlerinden tam not alıyor. Mahallelerinde yapılan altyapı çalışmalarının ardından Haliliye Belediyesi’nin üstyapı hizmetleriyle yolları yenilediğini ifade eden Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Mehmet Tapşık, “Haliliye Belediyesine teşekkür ederiz. Şu anda mahallemizde kilitli beton parke taşlarının döşemesi var” sözleriyle, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekibine teşekkürlerini iletti. Fen işlerinin merkez mahallelerde devam eden çalışmalarını yerinde inceleyen Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sedat Altun ise ekiplere özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

SAHA İNCELEME EKİBİ KURULDU

Öte yandan, Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü üstyapı hizmetlerinin kısa sürede vatandaşlara ulaşması için Saha İnceleme Ekibi kurdu. Motorize ekibi ile merkez mahalleleri sokak sokak inceleyen Fen İşleri Müdürlüğü, deforme olmuş yolları anında tespit ederek, bakım ve onarım hizmetleri için gerekli çalışmaları başlatıyor. Ekipler tarafından kısa süre içerisinde tamamlanan yollar, ilk günkü görünümüyle mahalle sakinlerinin hizmetine sunuluyor.

 

Eklenme Tarihi: 10.07.2024 10:44

×