BESYO ÖĞRENCİLERİ, HALİLİYE BELEDİYESİ İLE PARKURLARA HAZIRLANIYOR

Haliliye Belediyesi tarafından Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları sınavına hazırlanan öğrenciler, antrenörler eşliğinde parkurlara sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Ücretsiz olarak hizmet veren kurs ile hayallerine koşan gençler, sağlanan imkanlardan ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyor.

Gençlere, spora ve sporcuya önem veren Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın başlattığı eğitim seferberliği tüm alanlarda devam ediyor.

Belediye bünyesindeki kurslar ile geleceğe emin adımlarla hazırlanan gençler, özel yetenek parkur sınavıyla öğrenci alan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları (BESYO) sınavını kazanmak için Haliliye Belediyesini tercih ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren BESYO hazırlık kursundan ücretsiz olarak faydalanan gençler, antrenörler eşliğinde parkurlara hazırlanıyor. Eğitmenler tarafından parkurlara sıkı bir şekilde hazırlanan gençler, taktiksel ve uygulamalı olarak hayalleri için koşuyor. Parkurların canlandırıldığı Eyüp Cenap Gülpınar Spor Salonunda tüm engellere çalışma imkanı bulan BESYO öğrencileri, sınavı başarılı bir şekilde geçmek istediklerini ifade ederek, sağlanan imkanlardan ötürü Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletiyor.

Öte yandan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise kurs kayıtlarının devam ettiği ve başvuru yapmak isteyen genç yeteneklerin spor merkezlerine başvurması gerektiği belirtildi.

 

Eklenme Tarihi: 14.07.2024 23:44

×