AHMET YESEVİ VE SÜLEYMANİYE MAHALLELERİNDE HUMMALI YOL ÇALIŞMASI

Haliliye Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında sürdürülen üstyapı çalışmaları ile Ahmet Yesevi Mahallesinde açılan yeni yollar ve Süleymaniye Mahallesindeki mevcut yollar, kilitli beton parke döşeme çalışmalarının tamamlanmasıyla hizmete sunuluyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki asfalt, sathi kaplama, stabilize, kilitli beton parke döşeme, yol açma, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerdeki çalışmalarını periyodik olarak yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan ilçenin yol ağını genişletiyor bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarımı çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Bu kapsamda merkez mahallelerdeki çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren ekipler, Ahmet Yesevi Mahallesinde açtığı yeni yolları üstyapı çalışmalarıyla konforlu hale getiriyor. Ulaşım ağının her geçen gün büyüdüğü Haliliye’de yeni yolları kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla tamamlayan ekipler, mahalle sakinlerinden tam not alıyor. Yeni yolların yanı sıra uzun süreli kullanım ile deforme olan mevcut yolları da yenileyen ekipler, yapılan incelemelerin ardından sokakları kilitli beton parke döşeme çalışmasıyla güzelleştiriyor. Süleymaniye Mahallesinde devam eden üstyapı yenileme çalışmalarıyla kısa süre içerisinde tamamlanan sokaklar, vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Öte yandan, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Saha inceleme Ekibi tarafından tespit edilen yollar, program dahilinde yenilenmeye devam ediyor.

 

Eklenme Tarihi: 16.07.2024 11:48

×