HALİLİYELİ GENÇLER, YILDIZLAR AVRUPA KUPASININ ŞAMPİYONU OLDU

Haliliye Belediyesi bünyesindeki judo kursundan faydalanan genç sporcular, Yıldızlar Avrupa Kupası’na damga vurdu. Yıldız sporcuların mücadele ettiği müsabakada Haliliyeli gençler, Avrupa Şampiyonu oldu.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın spora ve sporcuya yönelik yatırımları sonucu şampiyon sporcular, Türk bayrağını dalgalandırmaya devam ediyor.

Belediye bünyesinde hizmete sunulan çeşitli dallardaki spor kursları ile gençlere spor alışkanlığı kazandırılması hedeflenirken, şampiyonalarda mücadele eden sporcular başarıdan başarıya koşuyor. Judo kursundan eğitim alan gençler, Avrupa Judo Birliği (EJU) tarihinde ilk kez düzenlenen Yıldızlar Avrupa Kupasında ter döktü. Türkiye’de başlayan Yıldızlar Avrupa Kupası, 6 ülkeden toplam 156 yıldız sporcunun katılımıyla Kocaeli Şehi̇t Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleşti. Ülkemizi temsil eden Haliliye Belediyesi bünyesindeki judocular, U15 kategorisinde 42 Kg'da Süleyman Kolay ile birincilik kazanarak, Avrupa Şampiyonu oldu. 46 Kg'da Abdülbaki Polat ve 50 Kg'da Mehmet Yakup Yavuz ile Avrupa üçüncüsü olan sporcular, başarılarıyla kentin gururu oldu.

Genç sporcuları tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile “Avrupa Kupası Şampiyonları Haliliye'mizden” sözleriyle, spora ve sporcuya desteklerinin her zaman devam edeceğini kaydetti.

Eklenme Tarihi: 22.07.2024 08:46

×