HALİLİYELİ GENÇLERİN ADRESİ “YAZ SPOR OKULLARI” OLUYOR

Haliliye Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında hizmet veren tekvando, judo, basketbol ve voleybol kurslarına yoğun ilgi gösteren gençler, yaz tatilini spor alışkanlığı kazanarak geçiriyor. 

Haliliye Belediyesi’nin lisanslı sporcular yetiştirdiği kurs merkezleri, gençlerin hayalleri için mücadele ettiği adres oluyor.
Gençlerin sağlıklı ortamlarda spor yapmasını, sporla tanışmasını ve kötü alışkanlıklardan uzak durmasını hedefleyen Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla salon sporlarına büyük destek veriliyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan Yaz Spor Okulları ile Devteyşti Eyüp Cenap Gülpınar Spor Merkezi, Süleymaniye Aliya İzzetbegoviç Spor Merkezi ve Sabiha Özlek Spor Salonu gençlerin hizmetine sunuluyor. Okulların tatil edilmesiyle öğrenciler Yaz Spor Okullarına yoğun ilgi gösterirken, 7-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik çeşitli branşlarda spor eğitimi veriliyor. Voleybol, basketbol, tekvando ve judo dallarındaki eğitimler ile çocuklar, ilgi alanlarına yönelik kurslara kayıt oluşturuyor. Kayıt yaptıran kursiyerler, uzman antrenörler eşliğinde ilgilendikleri spor dalının teknik kurallarını öğrenerek, akranlarıyla uygulamalı eğitim alıyor. Eyüp Cenap Gülpınar Spor Merkezinde basketbol, Aliya İzzetbegoviç Spor Merkezinde ise tekvando eğitimi alan minik sporcular, yaz tatilinde yeni hobiler edinerek, kaliteli zaman geçiriyor. 

Gençler, verilen eğitimlerle sporun dallarıyla tanıştıklarını ve hoş zaman geçirdiklerini ifade ederek, sunulan imkanlardan ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür ediyor. 
 

Eklenme Tarihi: 23.07.2024 09:24

×