MUHTARLAR, ÜSTYAPI HİZMETLERİ İÇİN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR ETTİ

Haliliye Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında sürdürülen üstyapı hizmetleri ile deforme olmuş yolları onaran Fen İşleri Müdürlüğü, takdir topluyor. Üstyapının iyileştirilmesiyle ulaşımda konforun arttığını ifade eden muhtarlar, mahalle sakinleri adına Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, üstyapı çalışmaları kapsamında asfalt, sathi kaplama, stabilize yol, kilitli beton parke döşeme taşıyla buluşturduğu yeni yolları hizmete sunmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerde periyodik olarak devam eden çalışmalar ile konforlu yolları hizmete sunan Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan ilçenin yol ağını genişletiyor bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarımı çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Bu kapsamda; merkez mahallelerde 11 ekip ile üstyapıyı iyileştiren ve yeni yerleşim yerlerinde konforlu yolları hizmete sunan Fen İşleri Müdürlüğü, Saha İnceleme Ekibi ile kısa süre içerisinde çalışmalarını tamamlıyor. Merkez mahallelerdeki çalışmalarını özverili şekilde sürdüren Fen İşleri, Devteyşti, Selahattin Eyyübi ve İmam Bakır Mahallesinde tamamladığı kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarıyla sokakları güzelleştiriyor. Ulaşımı kolaylaştıran yollar mahalle sakinlerinden tam not alırken, mahalle muhtarları ise çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekibine teşekkürlerini iletiyor.

Alt yapı çalışamaları nedeniyle zaman zaman mahallelerde parke taşlarının söküldüğünü aktaran Yavuz Selim İsmail Arka, Haliliye Belediyesinin alt yapı çalışmalarının ardından ivedilikle onarım çalışması yaptığını kaydederek, yapılan çalışmalarla ilgili Başkan Canpolat’a teşekkür etti.

Devteyşti Mahalle Muhtarı Tahir Kına, “Doğalgaz çalışmaları nedeniyle mahallemizin tamamında çalışma var. Başkanımız Mehmet Canpolat’ın talimatı ile Doğalgaz kutuları tüm binaların kapısına bırakılıyor. Bunun akabinde Fen İşleri ekipleri şu anda 5 ekip ile çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca motorize ekip oluşturularak deforme olan yollar daha çabuk bir şekilde tespit ediliyor. Çalışmalarda emeği geçen Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve Fen işleri ekiplerine teşekkür ederiz.”

İmam Bakır Mahalle Muhtarı İmam Deniz, ise onarım gereken yerlerle ilgili müracaatlarına kısa sürede yanıt verilerek bütün sokaklarda çalışma yapıldığını belirterek yapılan çalışmalarla ilgili Başkan Canpolat’a teşekkür etti.

 

Eklenme Tarihi: 25.07.2024 09:05

×