MAHALLE MUHTARLARI HALİLİYE’DE SOKAKLAR HIZLA ONARILIYOR

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde yürütülen DEDAŞ ve doğalgaz çalışmalarının ardından hızla onardığı sokakları yeniden hizmete sunuyor. Altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan sokakların kısa süre içerisinde kapatıldığını kaydeden muhtarlar, Başkan Canpolat’a teşekkür ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki asfalt, sathi kaplama, stabilize ve kilitli beton parke döşeme çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını program dahilinde yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan ilçenin yol ağını genişletiyor bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarımı çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Bu kapsamda merkez mahallelerde DEDAŞ ve AKSA doğalgaz tarafından devam eden altyapı çalışmaları nedeniyle sokakları onaran ekipler, çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürüyor. Çalışmalarının tamamlanmasıyla kazı yapılan alanları hızla kapatan Fen işleri, sokakları kilitli beton parke taşıyla döşüyor. Altyapı çalışmalarının ardından üstyapı hizmetleri ile yeni sokakları hizmete sunan ekipler, mahalle sakinlerinden de takdir topluyor.

Mahallelerinde devam eden DEDAŞ ve doğalgaz çalışmalarının ardından altyapı için kazılan sokakların Haliliye Belediyesi tarafından hızla onarıldığını ve yeni yolların hizmete sunulduğunu ifade eden Devteyşti Mahalle Muhtarı Tahir Kına, çalışmalardan ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti. Mahalle Muhtarı Tahir Kına, “Haliliye Belediyesinin talimatıyla DEDAŞ ve AKSA doğalgaza kış ayına girmeden önce 3 ay süre verildi ve bu 3 ay içerisinde bu kazıların tamamen bitmesi öngörülüyor. Bu konuda şu anda doğalgaz ve DEDAŞ çalışması var. Elektrik yer altına yapılacak,  DEDAŞ’ın yer altı çalışması bittikten hemen sonra Fen İşleri ekibiyle kilitli beton parke taşlarının döşemesi devam ediyor. Bu konuda Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a teşekkür eder, saygılar sunarım” diye konuştu.

Sancaktar Mahalle Muhtarı Musa Demirkan ise, “Şu anda DEDAŞ’ın çalışma faaliyetleri hemen hemen bitmek üzere. Fen İşlerinin çalışması şu anda sistem olarak son hızla devam ediyor. Başkan Canpolat’a, Fen İşlerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Merkez mahallelerdeki altyapı çalışmalarının ardından hızla tamamlanan üstyapı çalışmaları, kırsal mahallelerde de devam ediyor. Akpınar Mahallesinde deforme olmuş yolları kilitli beton parke taşıyla onaran ekipler, mahalle sakinlerinden tam not alıyor. Mahalle sakinleri, “Sağ olsun, Mehmet Canpolat Başkanımıza müracaat ettik. Kendisi de Fen İşleri ekibini gönderdi. Sağ olsun sokağımızı yapıyorlar. Allah razı olsun” sözleriyle, Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyor.

Eklenme Tarihi: 21.08.2024 09:25

×