EKİM 2024

                                                                                HALİLİYE BELEDİYESİ 2024 YILI EKİM AYI MECLİS GÜNDEMİ

1)    5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 18/r Maddesine istinaden istinaden Haliliye İlçemizde Kaymakamlık görevi yapmış olan (İstanbul Vali Yrd.) Sn. Serap ÖZMEN ÇETİN’e “Fahri Hemşehrilik” payesi  verilmesi hususunun; Belediye Meclisince görüşülerek karara bağlanması.

2)    Sıfır Atık Yönetimi ile Sosyal Uyumun Sağlanması Projesi kapsamında protokol ile mutabakat evraklarını imzalamak üzere Belediye Başkanımız Sn. Mehmet CANPOLAT’a imza yetkisinin verilmesi hususunun Belediye Meclisince görüşülerek karara bağlanması.

3)    Plan Bütçe Komisyonun 2025 yılı Bütçe raporunun Belediye Meclisince görüşülerek karara bağlanması.

4)    5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 24. Maddesine istinaden İhtisas Komisyonlarının kurulması(Kadın ve Aile, Kültür Ve Turizm,Madde Bağımlılığı İle Mücadele,Sağlık Ve Çevre,Engelli Komisyonları) konusunun Belediye Meclisince görüşülerek karara bağlanması.

                                                                                 İmar Bayındırlık komisyonuna havale edilecek konular
5)    Haliliye İlçesi Refahiye mahallesi 1084 Ada 4-5-6-8 Parseller, 1091 Ada 4-12 Parseller, 1092 Ada 5-7-8-9 Parsellere yönelik hazırlanan İmar Planı değişikliğinin Belediye Meclisince görüşülerek İmar ve Bayındırlık komisyonuna havale edilmesi.

6)    Haliliye İlçesi İpekyol mahallesi 294 Ada 4 Parsel’e yönelik hazırlanan İmar Planı değişikliğinin Belediye Meclisince görüşülerek İmar ve Bayındırlık komisyonuna havale edilmesi.

7)    Haliliye İlçesi Konuklu mahallesi 199 Ada 2 Parsel’e yönelik hazırlanan İmar Planı değişikliğinin Belediye Meclisince görüşülerek İmar ve Bayındırlık komisyonuna havale edilmesi.

8)    Haliliye İlçesi Şair Şevket mahallesi 6945 Ada 2 Parsel’e yönelik hazırlanan İmar Planı değişikliğinin Belediye Meclisince görüşülerek İmar ve Bayındırlık komisyonuna havale edilmesi.

                                                                               İmar Bayındırlık komisyonundan Gelen Raporlar
9)    Haliliye İlçesi Sancaktar mahallesine yönelik hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunun görüşülerek karara bağlanması.

10)    Haliliye İlçesi Şair Şevket mahallesi 586 Ada 11 Parsel’e yönelik hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon raporunun görüşülerek karara bağlanması.

11)     Haliliye İlçesi Dağeteği ve Güzelyurt mahallesine yönelik hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon raporunun görüşülerek karara bağlanması.

12)     Haliliye İlçesi Anaz mahallesine yönelik hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon raporunun görüşülerek karara bağlanması..


Yukarıda belirtilen konular Meclis Gündemine alınmış olup;
5393 SAYILI KANUNUN 21. MADDESİNE GÖRE İLAN OLUNUR.

 

Eklenme Tarihi: 04.10.2024 13:54

×