ÇOCUKLAR, HALİLİYE BELEDİYESİ İLE 29 EKİM COŞKUSUNU YAŞADI

Haliliye Belediyesi bünyesindeki psikologlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101’inci yıl dönümü nedeniyle ilkokul öğrencileriyle buluştu. Cumhuriyet marşıyla çocuklara mili değerleri aşılayan psikologlar, oyun ve boyamalar ile miniklere unutulmaz bir gün yaşattı.

Haliliye Belediyesi, vatandaşlara dokunacak sosyal projeleriyle fark yaratmaya devam ediyor.

Psikolojik Danışmanlık Birimi ile her kesime dokunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bünyesindeki uzman psikologlar ile öğrencilere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Başta gençler ve kadınlar olmak üzere çeşitli eğitimlerle desten veren psikologlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101’inci yıl dönümü nedeniyle Payamlı kırsal Mahallesine bağlı Kalecik İlkokul öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilere milli değerlerin aşılanması ve yaşatılması amacıyla düzenlenen programda, Cumhuriyet marşlarıyla çocuklara unutulmaz bir gün yaşatıldı. Cumhuriyet coşkusunu yaşayan çocukları ay ve yıldız temalı yüz boyamalarıyla gülümseten ekipler, çeşitli etkinliklerle minikleri eğlendirdi. El boyamalarıyla tamamlanan etkinlikte miniklerin mutluluğu gözlerine yansırken, çocukların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı.

Eklenme Tarihi: 28.10.2024 08:19