HALİLİYE BELEDİYESİ, BESYO ve POMEM ÖĞRENCİLERİNİ PARKURLARA HAZIRLIYOR

Haliliye Belediyesi tarafından Polis Meslek Eğitim Merkezleri ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları sınavına hazırlanan gençler, antrenörler eşliğinde parkurlara hazırlanıyor. Ücretsiz olarak hizmet veren kurs ile hayalleri için koşan kursiyerler, sağlanan imkanlardan ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyor.

Gençlere, spora ve sporcuya önem veren Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın başlattığı eğitim seferberliği tüm dallarda fark yaratmaya devam ediyor.

Belediye bünyesindeki kurslar ile geleceğe daha emin adımlarla hazırlanan gençler, özel yetenek parkur sınavıyla öğrenci alan Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları (BESYO) sınavını kazanmak için Haliliye Belediyesini tercih ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Spor Birimi bünyesinde hizmet veren BESYO ve POMEM hazırlık kursu ile öğrenciler, antrenörler eşliğindeki sıkı antrenmanlar ile parkurlara hazırlanıyor. Eğitmenler tarafından taktiksel ve uygulamalı olarak verilen kurs ile hayalleri için koşan gençler, bu hizmetlerden ücretsiz bir şekilde faydalanıyor. BESYO ve POMEM sınavlarında öğrencilerin karşılaşacağı parkurların canlandırıldığı Eyüp Cenap Gülpınar Spor Salonunda tüm engellere çalışma imkanı bulan kursiyerler, sınavı başarılı bir şekilde geçmek için Haliliye Belediyesini tercih ettiklerini ifade ederek, sağlanan imkanlardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise kurs kayıtlarının devam ettiği ve başvuru yapmak isteyen genç yeteneklerin spor merkezlerine başvurması gerektiği belirtildi.

Eklenme Tarihi: 28.10.2024 10:17

×