MİMARLAR, BAŞKAN DEMİRKOL’U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa Mimarlar Odası’na kayıtlı mimarlar, Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret ederek, imar konularıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Şanlıurfa Mimarlar Odası Başkanı Murat Tepe ve odaya kayıtlı mimarlar, Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret ederek, ilçedeki çalışmalarla ilgili sohbet etti. Haliliye İlçesi’ndeki imar konularıyla ilgili mimarların görüş, öneri ve tavsiyelerini alan Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak mimarlara inşaat alanında çok büyük görevler düştüğünü söyledi. İmar konularıyla ilgili görüş alışverişinin yapıldığı görüşme sonunda mimarlar, merak ettikleriyle konularla ilgili de Başkan Demirkol’a sorular sordu.

Toplantıda Başkan Yardımcıları Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ ve İmar ve Şehircilik Müdürü Ahmet Hazar’da hazır bulundu.

Eklenme Tarihi: 06.05.2016 03:50