SİVİL TOPLUM BELEDİYE EL ELE: YARDIM İŞBİRLİĞİ

Haliliye Belediyesi, Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte ihtiyaç sahiplerine kış yardımında bulundu. Gıda, giysi ve ısınma ihtiyacını karşılamaya yönelik yapılan yardımların yanı sıra gelinlik de ihtiyaç kalemlerine eklendi.

Sabah saatlerinde Haliliye Belediyesi’nde yapılan dağıtım törenine Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Haliliye Belediye Meclis Üyeleri ve Beşir Derneği İl Temsilcisi ile dernek üyeleri katıldı.

YARDIMLAR NELERDEN OLUŞTU?

Kış yardım turunda 489 gıda derlemesi, 120 torba un, 50 kovalı soba, 242 ceket, 660 bayan pantolonu, 28 adet de gelinlik yer aldı.

SİVİL TOPLUM/BELEDİYE EL ELE: YARDIM İŞBİRLİĞİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol dağıtım öncesi yaptığı kısa açıklamada yapılan yardım işbirliklerinin önemine değinerek şunlar söyledi:  “Sıkıntılı bir ortamdan geçiyoruz. Yanı başımızda bir ateş, savaş var. Bu savaştan kaçanlar var. Bölgemizde işsizlik var, muhtaç olanlar, dullar, fakirler var. Beşir Derneği, mallarını Allah yolunda infak edenlerden topladığı, yardım malzemelerini Haliliye Belediyemizle birlikte işbirliğiyle dağıtmayı talep etti.  Biz de bugün Beşir Derneği'nin hayırseverlerden topladığı malzemeleri, muhtaçlarımıza ulaştıracağız. Bizim temennimiz kimsenin işsiz olmaması, yanı başımızdaki ateşin bir an önce bitmesi. Herkesin vatanına, evine kavuşması. Bu hususta Beşir Derneği'ne ve hayırsever vatandaşlara teşekkür ediyorum.”

Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şanlıurfa İl Temsilci Yrd. Doç. Vedat Beyyavaş ise konuşmasında Haliliye Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Beşir Derneği olarak yardımseverlerden topladığımız yardımları, Haliliye Belediyesi ile işbirliği çerçevesinde dağıtacağız.”dedi.

İhtiyaç sahiplerine yapılan yardımların ardından Haliliye Belediyesince eşyaların evlere taşınması için araç tahsisinde de bulunuldu.

Eklenme Tarihi: 08.12.2014 07:14