HALİLİYE'NİN GÜNDEMİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM VAR

TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı)'nın gerçekleştirdiği bir toplantıyla Şanlıurfa'nın kentsel dönüşüm konusu masaya yatırıldı. Kentin dönüşüm ihtiyacı duyulan alanlarında, yeni bir kent vizyonu oluşturulmasına yönelik projelerin detaylarının konuşulduğu toplantıyı  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik özel olarak organize etti. Haliliye Belediyesi'ni ise toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Toprak temsil etti.

TOKİ ŞANLIURFA'DA KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ KONUŞTU

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın başkanlık yaptığı 'Kentsel Dönüşüm Şanlıurfa' toplantısında, kentin dönüşüme ihtiyaç duyulan alanları, sanayi ve planlı yapılaşma konu başlıklarına yer verildi.  TOKİ başkan yardımcıları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yöneticileri, Şanlıurfa milletvekilleri, belediye başkanları ve başkan yardımcılarının da yer aldığı toplantıda; önümüzdeki yıllarda yapılaşmanın devam edeceği alanlarla Şanlıurfa ve yıllar öncenin imar planlamalarında ki revizeler ile kent estetiğinin korunması konularında görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan'ın Haliliye'de devam eden çalışmalar ve meclisin bu yönde aldığı kararlarla ilgili bilgiler sunduğu toplantı, yakın zamanda Şanlıurfa'da yankı bulacak.

Eklenme Tarihi: 13.05.2016 06:49