PARKE TAŞI DÖŞEMELERİ HIZLA DEVAM EDİYOR

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yapımına başlanılan kilitli beton parke çalışmaları, hızla ilerliyor. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, parke çalışmalarının yapıldığı alanda Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile incelemelerde bulundu.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve belediye birim müdürleri ile Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yapımı süren kilitli beton parke çalışmalarının yapıldığı alanda incelemelerde bulundu. Vatandaşların mağduriyetlerinin çözüme kavuşturmak adına aralıksız süren parke çalışmaları hakkında birim amirleri, Başkan Demirkol ve Güvenç'e bilgi verdi. Başkan Demirkol ve Güvenç, daha sonra birlikte parke taşı döşedi. Çalışmaların sürdüğü alanda açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, şunları söyledi:

"Haliliye Belediyesi olarak 19 mahallede başlattığımız olduğumuz parke taşı uygulamasını, Büyükşehir Belediyemizin 80 dönümlük alanda yapacağı park yerinde, Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç beyle birlikte inceleme fırsatını bulduk. Bu park Büyükşehir Belediyemizin hayırlı çalışmalarından biri. Esnaflarımızı birlikte ziyaret ettik. Sahada ve mahallelerde yapılan hizmetin karşılığını nasıl teşekkürle döndüğünü yerinde gördük. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın koordinatörlüğünde bütün ilçe belediyeleri olarak birlikte çalışıyoruz. Bu 19 mahallemizle kilitli parke taşı uygulaması dışında, Konuklu ve Gürcütepe Mahallelerinde köy içi yolları çalışıyoruz. Bütün mahallelerde Fen İşleri Müdürlüğümüz çalışıyor. Çok yakın zamanda bugün nasıl toprağın altındaki tohumun çimlendiğini gördüğümüz gibi bu çimlenmiş tohum artık toprak üstüne çıkıyor. İnşallah bu mahsulü dualarla kaldıracağız. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza çalışmalarımıza katkıda bulunduğu için teşekkür ediyorum."

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise, "Bugün Süleymaniye, Devteşti ve Ahmet Yesevi'de Haliliye Belediyemizin değerli başkanı Fevzi Demirkol ile inceleme gezilerinde bulunduk. Toplam 19 mahallede başlattığı parke taşı çalışmalarını yerinde gördük. Birlikte parke döşedik. Hamdolsun hizmetin nasıl olduğunu millette görüyor. Bizlerde onun mutluluğunu yaşıyoruz." diye konuştu.

Eklenme Tarihi: 09.12.2014 09:32