YOL YAPIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün Devteşti, Ahmet Yesevi, Konuklu Mahalleleri ile Gürcütepe bölgesinde başlattığı yol, parke ve berkitme yol yapım çalışmaları aralıksız sürüyor.

Devteşti Mahallesi'nde, imar planına göre yol olarak belirlenmiş alanlarda alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından geçen ay başlayan yeni yol yapım çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Haliliye Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü'nce açılan yeni yol hatları, tamamlanan alt yapı faaliyetleri ile birlikte ilk olarak stabilize olarak kullanıma açılacak. Haliliye İlçesi'nin trafik ağını genişletmek için çalışmaların devam ettiği bölgelerde, alt yapısı tamamlanacak mahallelerde yol açma çalışmalarına da devam edilecek. Yol ağı itibariyle Türkiye'nin en büyük ilk 10 ili arasında bulunan Şanlıurfa'da özellikle Haliliye İlçesi'nde açılan yeni yolların, kentin ana arterlerinde artan trafik yoğunluğunu da azaltması bekleniyor.

AHMET YESEVİ'DE PARKE ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Ahmet Yesevi Mahallesi'nde ise geçen salı günü başlayan kilitli beton parke çalışmaları sürüyor. Vatandaşlar, mağduriyetlerinin çözüme kavuşuyor olmasından dolayı aralıksız çalışmalarını sürdüren Haliliye Belediyesi'ne teşekkür etti.

KONUKLU VE GÜRCÜTEPE'DE STABİLİZE YOLLAR YAPILIYOR

Konuklu Mahallesi ile Gürcütepe bölgesinde, stabilize yol yapım çalışmaları da hızla ilerliyor. Mahalle aralarında malzemelerin dökülmesinin ardından, iş makineleriyle düzleştirme çalışmaları yapılıp stabilize yollar vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Yol yapım çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, "Belediyemizin çalışmaları arasında bulunan ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün yürüttüğü yol çalışmalarını önemsiyoruz. Bu yollar kentin çehresini değiştireceği gibi, Haliliye İlçemizin de gelişmesi, yerleşim alanlarının yayılımı ve ulaşım rahatlığı için çok önemli. Bu nedenlerle çalışmalarımız devam edecek. Yeni planlamalarımız ise zamanla bu ağlara dâhil olacaktır. Başlayan yeni yol açma çalışmaları, stabilize yol çalışmaları, gerekse parke kaplama çalışmalarını Haliliye İlçesi'nin sakinlerinin hizmetine sunmaya devam edeceğiz." dedi.

Eklenme Tarihi: 11.12.2014 07:15