BAŞKAN DEMİRKOL: BU SOFRADA BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK VAR

Haliliye Belediyesinin Ramazan Ayı nedeniyle kurduğu iftar ve sahur sofraları dolu dolu geçiyor. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba ve Mehmet Ali Cevheri ile teşkilat üyelerini kurulan sofralarda ağırlayan Başkan Fevzi Demirkol, “Bu sofrada birlik var, beraberlik var, kardeşlik var” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol; Haliliye Belediyesi tarafından Rabia Meydanı’nda kurulan iftar sofrasında AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerinden Ahmet Eşref Fakıbaba ve Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve teşkilat üyelerini ağırladı. Başkan Demirkol, iftar öncesinde ise alana gelerek, iftar sofrasına konuk olan vatandaşlarla görüştü.

Okunan ezanla birlikte orucunu açan davetlilerden İl Başkanı Beyazgül, Haliliye Belediyesinin iftar sofrasına olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Beyazgül, “Haliliye Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Milletvekillerimizle, Urfalı hemşerilerimizle bir arada olmaktan mutluluk duydum. Bir sofra başında kardeşler buluşur. Biz burada Urfalı kardeşler olarak aynı anda iftarımızı açtık” dedi.

Mükemmel bir iftar sofrasında bir araya geldiklerini vurgulan Milletvekili Fakıbaba ise, “Urfa, Ramazan Ayı’nda bir başka güzel. Bu akşam mükemmel bir iftar sofrasındaydık. Gerçekten çok mutlu oldum. Bu mutluluğu bize yaşatan başta Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a ve ekibine teşekkür ediyorum. Allah her sene bu günleri bize göstersin” diye konuştu.

“Bugün bu iftar sofrasında sadece garip gurebamız değil” diyen Milletvekili Cevheri de, “Türkiye’nin her yerinden gelen insanlar, sadece yerlimiz değil Suriye’den gelen kardeşlerimizle bir aradaydık. Güzel bir iftar sofrasında bir arada bulunduk. Urfa’nın bu manevi iklimini teneffüs ettik. Sağ olsun başkanımız hem iftar hem de sahur sofrasında burada güzel ikramlarda bulunuyor” şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Canpolat konuşmasında, “Haliliye İlçe Teşkilatı olarak, Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a teşekkür ediyoruz. Bizim göğsümüzü kabartıyor. Üç yıldır devam eden iftar ve sahur sofralarında halkla buluşuyoruz” ifadelerini kullandı.

“BU SOFRA HERKESİN”

Başkan Fevzi Demirkol ise, Haliliye Belediyesinin kurduğu sofralarda sadece Şanlıurfa halkının olmadığı, Türkiye’nin çeşitli illerden gelerek kentte bulunan vatandaşların ve Suriyeli muhacirlerin olduğunu kaydetti. Haliliye Belediyesinin sofralarının herkesin olduğunu söyleyen Başkan Demirkol, şunları kaydetti:

“Haliliye Belediyesi olarak Ramazan Ayı’nın özelliğine, Ramazan Ayı’nın kutsallığına uygun olarak hareket ediyoruz. Bu sofrada birlik var, beraberlik var, kardeşlik var. Bugün bu soframızda İl Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül beyefendi ve il yönetimi var, Milletvekilimiz Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba ve Mehmet Ali Cevheri, İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat ve ilçe yönetimi var. Bu soframızda muhacir olarak misafirimiz olan Suriyelilerimiz var. Bu soframızda Türkiye’nin çeşitli illerinden gelmiş, burada okul okuyan öğrencilerimiz var, Urfa’nın halkı var. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin sembolü olarak bu sofrada Cenab-ı Hakk’ın vermiş olduğu nimetlere birlikte hamd ediyoruz. Birlikte şükrediyoruz.”

Öte yandan Başkan Fevzi Demirkol, kurulan sahur sofrasında da, Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve meclis üyelerini ağırladı.

Eklenme Tarihi: 12.06.2016 06:25