İLAHİ KONSERİ VATANDAŞLARIN BEĞENİSİNİ TOPLADI

Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bayram Büyükoruç ilahi konseri vatandaşların beğenisini topladı.

Turgut Özal Parkı'nda düzenlenen konsere Başkan Fevzi Demirkol, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak, Belediye Meclis üyeleri Abdulkadir Altundağ ve Metin Çadırcı ile vatandaşlar katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren konserde vatandaşlar zaman zaman okunan ilahilere eşlik etti. Alanda bulunan tüm çocukları da sahneye davet ederek, onlarla ilahiler okuyan sanatçı Büyükoruç Haliliye Belediyesi'ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Fevzi Demirkol da, çıktığı sahnede çocuklarla ilahilere eşlik etti. Başkan Demirkol, Ramazan Ayı etkinliklerinin devam edeceğini ve Haliliye için gece, gündüz ayrımı yapmadan çalıştıklarını ifade etti.

Eklenme Tarihi: 18.06.2016 04:46