ESNAF ODASI'NDA BAŞKAN DEMİRKOL'A PLAKET

Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay, esnaf ve sanatkarlara yaptığı hizmetlerden dolayı Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a teşekkür plaketi verdi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bakay'ı makamında ziyaret etti. Haliliye İlçesi'ndeki esnaf ve sanatkarlarla ilgili yapılan görüşmeye, birlik üyeleri de katıldı. Birlik üyeleri, yaşadığı sorunları ve isteklerini de Başkan Demirkol'a iletti. Ziyaretin sonunda Birlik Başkanı Bakay, Başkan Demirkol'a yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı plaketi verdi.

Plaket için teşekkür eden Başkan Demirkol, esnaf ve sanatkarların önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

"Esnaf ve sanatkarlar toplumsal düzenimizde muhakkak ki en büyük yapı taşlarından biridir. Cumhurbaşkanımızın da konuşmasında dile getirdiği, yüzlerce yıllık geleneğimiz olan Ahilik geleneğinin toplumumuzdaki temsili durumundadırlar. Bu nedenle mahallelerimizin, sokaklarımızın, yani Haliliyemizin ve Şanlıurfamızın adeta temsilcileridirler. Bir belediye olarak esnaf ve sanatkarlarımızın hayatlarına katabildiğimiz her şey sadece Haliliye'nin değil, Şanlıurfa'nın da çehresini yaşamını etkileyecektir. Onlara karşı bu tutumumuzun farkında olup bize bu plaketi verdikleri için teşekkür ederim."

Eklenme Tarihi: 12.12.2014 08:17