BAŞKAN DEMİRKOL, GENÇLERİ HALİLİYE BELEDİYESİNİN KURSLARINA DAVET ETTİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Devteşti Mahallesi’nde düzenlenen Karagöz- Hacivat ile Ortaoyun gösterilerine katıldı. Sporun ve sanatın öneminden bahseden Başkan Demirkol, etkinliğe gelen çocuk ve gençleri Haliliye Belediyesinin spor ve sanat kurslarına davet etti.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Devteşti Mahallesi’nde Haliliye Camii yanındaki parkta Karagöz- Hacivat ile Ortaoyun gösterisi sundu. Haliliye Belediyesi tiyatro ekibinde aldıkları eğitimlerle sahne alan oyuncular, izleyenlerin de büyük beğenisini topladı. Yaklaşık bir buçuk saat süren etkinliği vatandaşlar da cep telefonları kameralarıyla kayıt altına aldı. Oyun sonunda etkinliğe katılan bazı çocuklarda sahneye alınarak, oyundaki bazı bölümleri oynama fırsatı buldu.

Etkinliğe Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Altundağ ile katılan Başkan Fevzi Demirkol da, etkinlik sonunda Haliliye Belediyesi gezici Sanat TIR’ına çıkarak parkı dolduranlara seslendi. Haliliye Belediyesinin Ramazan Ayı etkinliklerinden bahseden Başkan Demirkol, alanı dolduran çocuk ve gençler ile ailelerine çağrıda bulundu. Haliliye Belediyesinin sporda ve sanattaki başarılarından bahseden Başkan Demirkol, çocuk ve gençleri de spora ve sanata davet etti.

Eklenme Tarihi: 23.06.2016 05:52