HALİLİYE BELEDİYESİ’NDE HALK GÜNÜ TOPLANTISI BUGÜN

Haliliye Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Halk Günü” uygulaması kapsamında bugün, vatandaşlar Başkan Fevzi Demirkol’a veya başkan yardımcılarına sorunlarını iletebilecek.

Haliliye Belediyesi, vatandaşların sorunlarını birebir Başkan Fevzi Demirkol’a veya başkan yardımcıları ile ilgili birim müdürlerine Halk Günü aracılığı ile bizzat iletebiliyor. Her ayın ilk cuma günü yapılan Halk Günü Toplantısı, Ağustos ayının ilk cuması olan 5 Ağustos 2016  (bugün) saat 14.00’da yapılacak. Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda düzenlenecek olan halk günü toplantısında, vatandaşların ilettiği sorunlarla ilgili birim amirleri çözüm üretecek.

Kurumların hizmet için var olduğunun ve kolay ulaşılabilir olduğunun bir ispatı olan her bir halk günü, vatandaştan aylardır tam not alıyor.

Eklenme Tarihi: 05.08.2016 01:11